Fórmula 1

Norris fa la tercera ‘pole’ de l’any i deixa Verstappen en el segon lloc a casa

L’anglès supera per tres dècimes el neerlandès en el GP dels Països Baixos

Lando Norris (McLaren) ha aconseguit la posició preferent en el GP dels Països Baixos i ha deixat a Max Verstappen (Red Bull) en la segona posició en el gran premi de casa. L’anglès, que ha fet la seva tercera pole de l’any, ha marcat un temps d’1:09.673 i ha superat el neerlandès per tres dècimes i mitja, que no ha pogut aconseguir la quarta pole consecutiva davant els seus aficionats. La tercera posició de la graella l’ocuparà Oscar Piastri (McLaren) que s’ha quedat a cinc dècimes. Fernando Alonso (Aston Martin) ha fet una gran qualificació i ocuparà la setena plaça en la graella després d’acabar a nou dècimes.

En la Q2 han quedat eliminats dos dels pilots que aquesta temporada han aconseguit alguna victòria, Carlos Sainz (Ferrari) i Lewis Hamilton (Mercedes). El madrileny s’ha quedat a només 69 mil·lèsimes de Fernando Alonso (Aston Martin) que ha marcat el desè temps, i sortirà onzè. L’anglès estarà just al seu darrera després de fer una mala sessió i quedar-se a una dècima de passar. Lewis Hamilton va ser el guanyador de l’última cursa i n’ha guanyat dues de les tres darreres que s’han disputat.

Bandera vermella al matí

La sessió d’entrenament del matí s’ha iniciat amb pluja i la pista mullada, i ha estat marcat per l’accident de Logan Sargeant. Ha tocar la gespa mullada del costat de la pista i s’ha estavellat contra la tanca metàl·lica de protecció. El Williams ha quedat pràcticament destrossat i s’ha incendiat el motor. Només s’havien fet quinze minuts i la sessió ha estat aturada amb bandera vermella més de 40 minuts. Al final els pilots han pogut sortir a dos minuts del final i fer una volta sobre una pista mullada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)