Fórmula 1

Norris suma la segona victòria de l’any a casa de Verstappen, que és segon

El neerlandès s’ha situat primer a la sortida, però no ha pogut mantenir aquest lloc i ha acabat a més de 22 segons de l’anglès

Lando Norris (McLaren) ha aconseguir la seva segona victòria de la temporada en el GP dels Països Baixos, a casa del campió mundial Max Verstappen (Red Bull), que ha finalitzat en la segona posició. Ha completat el podi en el circuit de Zandvoort Charles Leclerc (Ferrari).

L’anglès havia fet la posició preferent, però ha fet una mala sortida i el neerlandès que estava segon a la graella l’ha superat. Max Verstappen s’ha mantingut en el primer lloc i ha deixat enrere al seu rival en les primeres voltes, però en la 18, Lando Norris l’ha superat sense problemes i s’ha mantingut al davant fins al final de les 72 voltes. La lluita per la tercera plaça del podi ha estat interessant a unes 25 voltes del final quan Oscar Piastri (McLaren) s’ha situat a menys d¡un segon de Charles Leclerc i l’ha intentat superar. El monegasc ha aguantat la posició i després l’ha mantingut a un parell de segons.

Carlos Sainz (Ferrari) ha remuntat des de la desena posició de la sortida fins a la cinquena plaça final amb una bona cursa i diversos avançaments, mentre que Fernando Alonso (Aston Martin) ha estat el contrari, i del setè lloc de la sortida ha baixat a la desena plaça final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)