Fórmula 1

Max no estava cinc curses seguides sense guanyar des del 2020

Fórmula 1. El neerlandès no havia iniciat el seu domini i va acabar l’any amb dos triomfs

Max Verstappen i el seu Red Bull encadenen cinc curses sense aconseguir la victòria després de ser segon en el GP dels Països Baixos, que va disputar diumenge davant la seva afició. El neerlandès no havia estat tantes curses seguides sense creuar primer la línia de meta i pujar al capdamunt del podi des del 2020, quan encara no havia iniciat el domini que el va portar a guanyar tres títols mundials consecutius a partir del 2021. Va ser tercer del mundial amb només dues victòries en disset curses.

Aquesta temporada 2024 Red Bull i Max Verstappen no estan dominant tant com en les anteriors, malgrat que han aconseguit set victòries. Van ser en els primers deu grans premis, però a partir del GP d’Àustria, que es va disputar el 30 de juny, el neerlandès no ha pogut trobar el camí de la victòria. Verstappen va guanyar la cursa a l’esprint en el circuit de Red Bull Ring, però després va ser cinquè en la cursa de diumenge. A partir d’aquí, va ser segon a Silverstone, va tornar a ser cinquè a Hongria, va acabar quart a Bèlgica i va tornar al podi amb la segona posició en el gran premi de casa seva. Aquest segon lloc no va ser ajustat ni lluitant per la victòria, ja que el guanyador, Lando Norris amb el seu McLaren, va ser superior i el va deixar a més de 22 segons.

Malgrat no guanyar el triple campió mundial, continua dominant la general del mundial amb un avantatge còmode. Acumula 295 punts, mentre que Lando Norris és segon a 70 punts (225), gairebé tres curses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)