MotoGP

Marc lidera un triplet català a la pràctica d’Aragó, amb Aleix i Maverick

El cerverí ha estat el més ràpid en les dues sessions del dia i ha fet el millor registre històric del circuit de Motorland

Marc Márquez (Ducati) ha liderat un triplet català en la practica del GP de l’Aragó i ha acabat el dia amb el millor registre històric del circuit de Motorland amb un temps d’1:45.801. El cerverí ha estat el més ràpid en les dues sessions de la jornada i al final ha superat per dues dècimes Aleix Espargaró (Aprilia), que ha fet el segon millor temps, mentre que Maverick Viñales (Aprilia) ha acabat tercer a tres dècimes. També s’ha classificat directament per a la Q2 Àlex Márquez (Ducati) que ha acabat amb el cinquè temps al quedar a sis dècimes del seu germà. Haurà de disputar la Q1 Àlex Rins (Yamaha) que ha fet el dinovè temps a més d’un segon i mig.

En Moto2 Albert Arenas (Kalex) ha fet una bona sessió d’entrenaments i ha finalitzat amb el sisè millor temps del dia amb 1:51.407. El gironí s’ha quedat a quatre dècimes del millor registre que ha marcat el madrileny Alonso López (Boscoscuro) AMB 1:50.989. Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet el 28è temps i s’ha quedat a un segon i vuit dècimes del primer, mentre que Xavier Artigas (Forward) ha acabat el 30è a més de dos segons. En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) ha estat el dotzè més ràpid amb 1:58.231, i s’ha quedat a un segon del seu company d’equip David Alonso que ha estat el més ràpid (1:57.052).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)