MotoGP

Marc Márquez es mostra intractable i fa la ‘pole’ en el GP d’Aragó

El cerverí ha superat per més de vuit dècimes al segon, Acosta

Marc Márquez (Ducati) s’ha mostrat intractable en la qualificació de MotoGP i ha aconseguir la posició preferent en el GP d’Aragó, la seva segona pole de la temporada. El cerverí, que ja havia dominat les dues sessions d’entrenaments de divendres, ha marcat un temps d’1:46.766 i ha superat per més de vuit dècimes els dos pilots que estaran amb ell en la primera línia. Pedro Acosta (KTM), que ha superat la Q1, ha acabat segon a 0.840, mentre que el líder del mundial Francesco Bagnaia (Ducati) ha estat tercer a 0.842.

Àlex Márquez (Ducati) sortirà des de la cinquena posició de la graella després d’acabar a un segon del seu germà. Les Aprilia d’Aleix Espargaró i de Maverick Viñales no han funcionat tant be com en la jornada de divendres, en que van estar al davant, i han acabat a més de tres segons del millor temps. Sortiran respectivament des de l’onzena i la dotzena plaça. Àlex Rins (Yamaha) s’ha quedat a la Q1 i sortirà des de la 21a plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)