MotoGP

Domini absolut i victòria de Marc Márquez en l’esprint d’Aragó

El cerverí ha sortit des del primer lloc i ha deixar enrere els seus rivals des de l’inici

Marc Márquez (Ducati) ha demostrat un domini absolut en la cursa a l’esprint del GP d’Aragó i ha guanyat la seva primera cursa aquesta temporada. Feia més de mil dies que el cerverí no ocupava la primera posició en una cursa, tot i que aquesta ha estat la curta de dissabte. Portava cinc segones posicions en les curses de dissabte. Marc Márquez ha sortit des de la pole i ha mantingut el primer lloc en tot moment. Des de l’inici ha deixat enrere als seus rivals i a la meta el segon, Jorge Martín (Ducati), ha arribat a gairebé tres segons. El madrileny és el nou líder del mundial amb tres punts d’avantatge sobre Francesco Bagnaia (Ducati), que ha fet una mal sortida i una mala cursa i només ha estat novè.

Àlex Márquez (Ducati) ha fet una cursa molt consistent i ha ocupat la quarta posició, tot i que lluny de la tercera plaça del podi que ha estat pel debutant Pedro Acosta (KTM). Àlex Rins (Yamaha) ha ocupat la dissetena plaça mentre que les Aprilia han tingut un dia per oblidar. Maverick Viñales ha acabat dinovè a més de mig minut, mentre que Aleix Espargaró ha caigut en el primer revolt.

En Moto2 Albert Arenas (Kalex) ha acabat amb el sisè millor temps, però ocuparà la novena plaça de la graella, ja que té una sanció de tres llocs per molestar a un rivals en els entrenaments de divendres. El gironí ha fet 1:51.965 i s’ha quedat a tres dècimes de la posició preferent de Jake Dixon (Kalex). Jeremy Alcoba (Kalex) i Xavier Artigas (Forward) no han superat la Q1 i sortiran 25è i 30è respectivament.

En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) ha ocupat el tretzè lloc de la qualificació a dos segons del seu company d’equip, David Alonso que ha dominat completament i ha acabat amb un temps d’1:58.059.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)