MotoGP

Jorge Martín s’imposa en l’esprint del GP de San Marino

El madrileny Jorge Martín ha rebaixat l’eufòria de Francesco Bagnaia i s’ha endut la carrera d’esprint del GP de San Marino, a Misano. El líder de la classificació general sorprenia els seus rivals amb una posada en escena magnífica que li ha permès controlar el lideratge i sumar tres punts més. Martín encapçala la general amb 311 punts, 26 més que el seu immediat perseguidor: Farncesco ’Pecco’ Bagnaia. De fet, l’italià que havia arrancat el dia establint un nou rècord del circuit, s’ha quedat bocabadat en veure la sortida de Martín, que ha passat de la quarta a la primera posició en un tancar i obrir d’ulls.

D’altra banda, Marc Màrquez, que havia arrancat el dia amb una caiguda que apartava les seves opcions d’aconseguir una bona posició de sortida de cara a la cursa de diumenge, ha reviscolat i ha acabat en cinquena posició per davant de Pedro Acosta. El de Cervera es manté en tercera posició a la classificació general amb 234 punts, 51 per darrere de Bagnaia.

Aquest diumenge (14 hores) es posarà punt final al GP de San Marino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)