Més motor

Les 24 Hores de Barcelona celebren el seu 25è aniversari amb una edició especial

Després d’una breu i merescuda aturada estiuenca, el Circuit de Barcelona-Catalunya reprèn la competició sobre l’asfalt aquesta setmana amb un esdeveniment molt especial. Les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez estan de celebració, i és que arriben al seu 25è aniversari enguany, sent així una de les proves més consagrades del traçat barceloní.

La celebració, a més, és doble, ja que el Circuit de Barcelona-Catalunya també celebra avui els seus 33 anys d’història. El 10 de setembre de 1991 es feia realitat el somni de milers d’aficionats al motorsport amb la construcció d’aquesta instal·lació en un territori profundament arrelat a aquest esport.

En aquest context, la vigent edició de la prova de resistència es presenta com una de les més interessants dels últims temps. Adscrita al certamen 24H Series, les 24 Hores de Barcelona tornaran a oferir la lluita entre els millors GTs i turismes del panorama competitiu.

Per a commemorar l’aniversari, el Circuit comptarà amb el cotxe guanyador de la seva primera edició del 1998. El BMW M3 de Francesc Gutiérrez, Javier Buch, Pau Romero i Santiago Puig estarà exposat al pàdoc per a que els assistents el puguin veure de prop i també donarà una volta al traçat abans de la sortida.

Gutiérrez, a més, serà un dels protagonistes d’aquesta edició, ja que torna a presentar la seva candidatura en la prova i continua ostentant l’honor de ser l’únic pilot que ha estat present en totes les edicions de les 24 Hores. Pròximament es donaran més detalls sobre tots els participants d’aquesta l’edició. El programa esportiu del cap de setmana oferirà, a més, dos certàmens de suport, les copes monomarca Alpine Elf Cup Series i Clio Cup Series. El dissabte duran a terme una cursa a les 9:20h i 10:20h respectivament, just abans de la sortida de les 24 Hores, la qual tindrà lloc a les 12h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)