Més motor

El Herberth Motorsport alemany guanya la 25a edició de les 24 Hores al Circuit

El Porsche 911 GT3 R de l’equip Herberth Motorsport s’ha endut la 25a edició de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez. El conjunt alemany format per Scott Noble, Ralf Bohn, Jason Hart i Dustin Blattner s’ha convertit amb el seu quart triomf en l’equip en actiu amb més triomfs en la història de la prova, a més de ser un habitual en el podi del Circuit any rere any. El seu rècord particular se suma a un altre rècord de la prova, ja que han aconseguit completar un total de 738 voltes, convertint la 25a edició en la més ràpida de la història. El Porsche 911 GTR R del Herberth Motorsport partia cinquè, i no semblava tenir-ho gens fàcil per a aconseguir l’or. Durant el primer quart de competició, el conjunt alemany es veia immers en una batalla incansable amb l’Optimum Motorsport (l’equip de la pole) i el Sainteloc Junior Team per la primera posició, amb nombrosos canvis de posicions en aquest top 3 absolut i de la categoria GT3. No ha estat fins l’arribada de la nit quan el Herberth Motorsport ha pogut accedir a liderar la prova. Els vencedors no han estat exempts de contratemps i problemes, atès que de matinada sofrien una col·lisió amb un altre equip per la qual rebrien una penalització de 30 segons. Tot i així, ningú ha pogut fer front al seu ritme.

L’Optimum Motorsport (Todd Coleman, Aaron Telitz, Robert Megennis i Frederik Schandorff) ha estat una mica més desafortunat. Malgrat estar en la lluita durant els primers compassos, a les 7 de la tarda començaven a arribar els problemes amb una parada prolongada al box i una penalització afegida. A les 2 de la matinada rodaven sisens de la general. Amb una gran remuntada nocturna, l’equip de la pole position perseguia el podi sense descans, però mancant 40 minuts, l’Optimum Motorsport es quedava detingut en el tercer gir del traçat. Al final, la prova l’ha acabat des del garatge, obtenint la setena posició absoluta.

Amb l’Optimum Motorsport fora de joc, el Sainteloc Junior Team (Michael Doppelmayr, Pierre Kaffer, Elia Erhart, Stephane Tribaudini, Christer Jöns) ha pogut trobar el seu lloc en la segona posició. L’Audi R8 LMS GT3 EVO II s’ha merescut aquesta medalla de plata, i és que no ha abandonat el top 3 de la competició en cap moment. Amb l’arribada de la fase nocturna, els francesos eren ja tercers, i després dels problemes de l’Optimum Motorsport han pogut mantenir-se en aquesta segona plaça de la general. Amb aquest resultat, el Sainteloc Junior Team s’ha proclamat campió de la categoria GT3 Pro Am, en detriment de l’equip de casa E2P Racing, que ha perdut el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)