Més motor

Palou és onzè en l’oval de Nashville i guanya la IndyCar per tercera vegada

Àlex Palou ja té la triple corona de la IndyCar, amb un tercer títol en les últimes quatre temporades que l’enlaira encara més en l’olimp de l’automobilisme nord-americà i mundial. Una onzena posició sense haver d’assumir riscos li ha assegurat matemàticament un títol que ja tenia prou encarrilat, tot i la incertesa que li provocava la persecució del bicampió Will Power (Team Penske), segon a 33 punts abans de la cursa. Finalment, l’australià (24è) no ha inquietat gens ni mica perquè ha perdut cinc voltes en els compassos inicials per problemes de mal explicar amb al cinturó de seguretat que l’han deixat estabornit. El vencedor de la cursa ha estat el nord-americà Colton Herta, que segella el subcampionat. Power tanca el curs quart rere el neozelandès Scott McLaughlin i Palou torna a cremar pneumàtic.

Si bé els circuits ovals no són ni de bon tros el seu fort, Nashville (Tennessee) passa a l’imaginari del pilot de Sant Antoni de Vilamajor com el circuit on ha certificat el seu tercer títol. El pilot de Chip Ganassi iguala la triple corona del nord-americà Sam Hornish Jr i s’acosta als quatre títols de l'escocès Dario Franchitti. L’australià Scott Dixon mana amb sis corones, la darrera conquerida el 2020, un any abans que Palou s’estrenés. El català desempata amb Power i amb Josef Newgarden.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)