Més motor

Els catalans Josep Garcia i Mireia Badia, campions del món d’Enduro

Els pilots catalans Josep Garcia (KTM) i Mireia Badia (Rieju) han guanyat aquest cap de setmana el mundial d’Enduro de les seves respectives categories. Garcia va signar el doblet –Enduro GP, la categoria reina, i Enduro 1– a Brioude (França) en l’última prova del campionat. El dissabte es va assegurar el títol d’Enduro GP celebrant el setè triomf del curs i convertint-se en el segon pilot català i espanyol de la història que ho aconseguia després dels dos títols del cambrilenc Ivan Cervantes (2005 i 2006). Diumenge va rematar la feina amb el títol d’Enduro 1 superant l’anglès Steve Holcombe, el seu rival directe i amb el qual va intercanviar el lideratge de la categoria durant la jornada. El surienc eixampla el seu palmarès després d’haver estat campió del món el 2017, 2021 i 2023.

La manresana Badia, per la seva banda, va ser campiona d’Enduro GP Women i alça la seva primera corona després de tres subcampionats. La vuit vegades campiona d’Espanya també fa història i és la segona catalana i espanyola que guanya el mundial. La primera va ser Laia Sanz, que va obtenir sis títols. Badia ha guanyat sis curses de les dotze disputades i en va fer prou amb una segona posició en la darrera prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)