MotoGP

Mal inici de Marc Márquez

MotoGP. Cau en la qualificació (7è) i és quart en l’esprint que domina Bagnaia, el ‘poleman’

El cap de setmana no ha començat del tot bé per a Marc Márquez, que fa quinze dies deia que per continuar aspirant a tot hauria d’evitar els errors. Ahir va caure en la qualificació i sortirà setè avui en el Gran Premi de l’Emília- Romanya al circuit de Misano Marco Simoncelli (13 h), on fa quinze dies va guanyar la cursa tot i sortir també ben endarrerit quan es va aliar amb la pluja, l’ambició i el risc. Pecco Bagnaia va signar la posició preferent superant el rècord del circuit que ell mateix havia establert divendres i Jorge Martín, el líder, sortirà segon davant de l’italià Enea Bastianini. Un altre episodi de la festa Ducati.

Ala tarda, Pecco Bagnaia (Ducati) va arrodonir el seu dissabte perfecte guanyant la cursa esprint i retalla tres punts al líder del mundial de MotoGP Jorge Martín (Ducati), de qui se situa a 4 punts. Bagnaia va aprofitar un error de concentració del madrileny, que es va passar de frenada en la vuitena volta de les tretze previstes i va perdre el lideratge que lluïa des de l’inici gràcies a una bona sortida. És el quart triomf en curses esprint 2024 de Bagnaia. Marc Márquez (Ducati), que sortia setè, va fer una bona arrencada i es va posar quart, però es va haver de conformar amb la meritòria però insuficient quarta plaça que li fa perdre punts respecte a la lluita pel mundial. El podi el va completar Enea Bastianini (Ducati). D’altra banda, Àlex Rins (Yamaha), que ja es va perdre els entrenaments de divendres per febre, no correrà en tot el cap de setmana.

MotoGP. La graella
1r F. Bagnaia (Ducati) 1:30.031
2r J. Martín (Ducati) a 2.014
3r E. Bastianini (Ducati) a 0.533
4t B. Binder (KTM) a 0.605
M. Marquez (Ducati) a 0.849.
M. Viñales (Aprilia) a 0.878
11è A. Espargaró (Aprilia) a 1.006
21è À. Marquez (ducati) a 2.301
Cursa esprint
1r F. Bagnaia (Ducati) 19:50.237
2r J. Martín (Ducati) a 0.285
3r E. Bastianini (Ducati) a 1.319
4t M. Márquez (Ducati) a 5.386
5é P. Acosta (KTM) a 6.580
10è M. Viñales (Aprilia) a 9.538
12è A. Espargaró (Aprilia) a 12.049
14è À. Márquez (Ducati) a 16.566
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)