MotoGP

Seguir retallant a Àsia

MotoGP. Marc Márquez ha estat el que ha sumat més punts en els darrers tres grans premis dels cinc primers de la general del mundial

El mundial de MotoGP es desplaça a Àsia i a Oceania en els pròxims cinc grans premis, en els quals Marc Márquez intentarà seguir retallant diferències amb els primers de la general, millorar el quart lloc que ocupa actualment i, perquè no, lluitar amb els primers.

Marc Márquez és el quart del mundial amb 281 punts i és a 60 punts del primer, Jorge Martín, a 36 de Francesco Bagnaia, el segon, i a només un d’Enea Bastianini, el tercer. El cinquè és Brad Binder, a 116 punts del cerverí. En els darrers tres grans premis Marc Márquez ha guanyat una cursa a l’esprint i dues de gran premi i ha retallat diferències respecte dels seus rivals.

Dels cinc primers classificats el vuit vegades campió mundial ha estat el que ha sumat més punts en els darrers tres grans premis, amb 89, i n’ha retallat 18 a Jorge Martín, 47 a Francesco Bagnaia i 21 a Enea Bastianini. A més a més, ha deixat molt enrere el cinquè classificat, Brad Binder, que ha deixat 52 punts més enrere.

Demà començarà el GP d’Indonèsia i la setmana vinent, del 4 al 6 d’octubre, es disputarà el GP del Japó. Després d’una setmana de descans serà el torn del GP d’Austràlia del 18 al 20 d’octubre i en les dues setmanes següents els de Tailàndia i de Malàisia. El mundial s’acabarà amb el GP del País Valencià, del 15 al 17 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)