MotoGP

Marc remunta i és tercer, Bagnaia guanya i Martín cau en la primera volta

El cerverí ha caigut dos cos en la qualificació i ha sortit des de la dotzena posició en la cursa a l’esprint

Marc Márquez (Ducati) ha protagonitzat una gran remuntada i ha finalitzat en una brillant tercera posició després de sortir des de la dotzena en la cursa a l’esprint del GP d’Indonèsia. Francesco Bagnaia (Ducati) ha sumat la cinquena victòria de l’any en una cursa de dissabte i s’ha apropat a només 12 punts de Jorge Martín (Ducati), el líder del mundial, ja que el madrileny ha caigut en la primera volta quan anava primer. Jorge Martín ha tornat a pujar a la moto i des de l’última posició ha anar superant rivals i ha acabat desè, però no ha puntuat ja que només ho fan els nou primers.

Marc Márquez ha fet una sortida impressionant i des del dotzè lloc ha avançat fins a la cinquena plaça en el tercer revolt, s’ha situat quart quan ha caigut Jorge Martín, i ha arribat al segon lloc en la setena volta de les tretze de la cursa, A dues voltes del final Enea Bastianini (Ducati) ha superat al cerverí, que ha acabat en una gran tercera plaça del podi. Maverick Viñales (Aprilia) ha fet una cursa sòlida i ha finalitzat en la setena plaça, mentre que Àlex Márquez (Ducati) ha ocupat el catorzè lloc, i darrera seu han arribat Àlex Rins (Yamaha), quinzè, i Aleix Espargaró (Aprilia), setzè.

Dues caigudes en la qualificació

Marc Márquez ha caigut dues vegades en menys de deu minuts en la Q2 de la qualificació de MotoGP i no ha marcat cap temps. El cerverí ha ocupat la dotzena posició de la graella. El millor català ha estat Maverick Viñales en la desena plaça i s’ha quedat a més d’un segon de Jorge Martín que ha fet la posició preferent, la sisena de la temporada. No han superat la Q1 Aleix Espargaró, que ha acabat tretzè; Àlex Márquez, catorzè, i Àlex Rins, quinze.

En Moto2 Jeremy Alcoba (Kalex) ha marcat el desè millor registre de la qualificació i s’ha quedat a quatre dècimes de la pole que ha fet Aron Canet (Kalex) amb 1:33.434. Albert Arenas (Kalex) ha superat la Q1 i en la Q2 ha ocupat la catorzena posició i s’ha quedat a quatre dècimes i mitja del millor. Xavier Artigas (Forward) s’ha quedat en la Q1 i sortirà el 28è.

En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) no ha superat la Q1 i sortirà des de la 23a posició de la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)