MotoGP

Martín guanya una cursa de supervivència que acaben 12 pilots

Viñales acaba sisè, Marc Márquez trenca el motor i Aleix Espargaró i Àlex Márquez cauen en el GP d’Indonèsia

Jorge Martín (Ducati) ha guanyat una cursa de supervivència en el GP d’Indonèsia que només han finalitzat 12 pilots. El madrileny, que ha sortit des de la pole, ha dominat des de l’inici i ha sumat la tercera victòria de la temporada en una cursa llarga. Jorge Martín ha ampliat el seu avantatge en la general fins el 21 punts sobre Francesco Bagnaia (Ducati), que ha acabat tercer després de fer una mala sortida i ha perdut forces posicions. El segon lloc ha sigut per Pedro Acosta (KTM), però el podria perdre perquè s’investigarà la pressió dels pneumàtics.

Marc Márquez (Ducati) ha trencat el motor en la volta 12 de les 27 de la prova quan ocupava la setena posició. Ha pogut sortir de la pista i després ha vist com el motos s’ha cremat. Fins llavors havia lluitat per la sisena plaça amb Francesco Bagnaia i Fabio di Giannantonio (Ducati), que ha caigut. El millor català ha estat Maverick Viñales (Aprilia) que ha finalitzat en la sisena posició, millorant alguns llocs per les caigudes que hi han hagut davant seu. Àlex Rins (Yamaha) ha acabat dotzè i últims de la prova.

En el tercer revolt de la primera volta Jack Miller (KTM) ha anat per terra i ha fet caure a Àlex Márquez (Ducati), Aleix Espargaró (Aprilia) i Luca Marini (Honda).

En Moto2 Jeremy Alcoba (Kalex) ha finalitzat en la 14a posició, just al davant d’Albert Arenas (Kalex) que ha estat 15è i ha tancat la zona de punts. Xavier Artigas (Forward) ha acabat el 21è, mentre que la victòria l’ha aconseguit Aron Canet (Kalex), la segona de la temporada.

Joel Esteban (CFMoto) ha ocupat la 14a posició en Moto3, mentre que el seu company d’equip David Alonso ha aconseguit la novena victòria de l’any i en la propera cursa en el GP del Japó pot guanyar el títol mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)