MotoGP

Martín, dominador absolut

MotoGP. El madrileny guanya clarament el GP d’Indonèsia. Viñales acaba sisè, Marc Márquez trenca el motor i Espargaró i Àlex Márquez cauen

Jorge Martín va guanyar una cursa de supervivència en el GP d’Indonèsia que només van finalitzar 12 pilots. El madrileny, que va sortir des de la pole, va dominar des de l’inici i va sumar la tercera victòria de la temporada en una cursa llarga. Jorge Martín va ampliar el seu avantatge en la general fins als 21 punts sobre Francesco Bagnaia, que va acabar tercer després de fer una mala sortida i perdre força posicions. El segon lloc va ser per a Pedro Acosta

Marc Márquez va trencar el motor en la volta 12 de les 27 de la prova, quan ocupava la setena posició. Va sortir de la pista i, després, va veure com el motor es cremava. Fins llavors, havia lluitat per la sisena plaça amb Francesco Bagnaia i Fabio di Giannantonio, que va caure. El millor català va ser Maverick Viñales, que va finalitzar en la sisena posició, millorant alguns llocs per les caigudes que hi va haver al seu davant. Àlex Rins va acabar dotzè i últim de la prova. En el tercer revolt de la primera volta, Jack Miller va anar per terra i va fer caure Àlex Márquez, Aleix Espargaró i Luca Marini.

En Moto2, Jeremy Alcoba va finalitzar en la 14a posició, just al davant d’Albert Arenas, que va tenir problemes a l’inici, al final va ser 15è i va tancar la zona de punts. Xavier Artigas va acabar 21è, mentre que la victòria la va aconseguir Aron Canet, la segona de la temporada.

Joel Esteban va ocupar la 14a posició en Moto3, mentre que el seu company d’equip David Alonso va aconseguir la novena victòria de l’any i en la propera cursa en el GP del Japó pot guanyar el títol mundial.

EL PROTAGONISTA

Estic content. No és només una victòria. Després de la caiguda d’ahir, fer aquest resultat era difícil; tenia dubtes