MotoGP

Marc Márquez diu que el títol mundial es cosa de dos i que ell està fora

Aquest cap de setmana es disputa el GP del Japó

Marc Márquez ha estat molt clar en la prèvia del GP del Japó de MotoGP i ha manifestat que ell ja no lluitarà pel títol mundial en les últimes cinc curses de la temporada. “Crec que la lluita pel títol ha quedat entre dos ja que nosaltres no podíem fallar i hem fallat. Intentarem gaudir i preparar be aquestes últimes curses” ha explicat el cerverí. En el GP d’Indonèsia Marc Márquez no va arribar a meta per un problemes de motor i va cedir molts punts respecte Jorge Martín, el líder del mundial, i Francesco Bagnaia, el segon. Marc Márquez està a 78 punts del madrileny i a 57 de l’italià.

Jorge Martín ha comentat sobre si ja només hi havia dos aspirants al títol: “Crec que està entre Pecco i jo. Però en Marc i l’Enea tenen possibilitats però és difícil.” Francesco Bagnaia, l’actual campió, els hi ha donat una mica més de possibilitats: “Matemàticament Enea i Marc poden ser campions i els hem de tenir en compte. Sabem lo fàcil que és fer errades i perdre punts. Els tindré en compte fins que matemàticament no ho puguin ser.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)