MotoGP

Nova remuntada de Marc Márquez, que acaba tercer en l’esprint de Motegi

Bagnaia guanya la tercera cursa de dissabte seguida i la sisena de l’any

Marc Márquez (Ducati) ha tornat a protagonitzar una bona remuntada i ha finalitzat en la tercera posició de la cursa a l’esprint del GP del Japó en el circuit de Motegi. El cerverí havia fet un gran temps en la qualificació que el situava primer, però l’hi han tret per un fora de límits i ha sortit des de la novena posició. En la segona volta ja estava quart i a dues voltes del final ha lluitat amb Enea Bastianini (Ducati) pel segon lloc, però ha acabat tercer.

Francesco Bagnaia (Ducati) ha guanyat la sisena cursa de dissabte i la tercera consecutiva. L’italià s’ha situat primer a quatre voltes del final quan Pedro Acosta, que havia fet la pole i anava primera, ha caigut. Francesco Bagnaia ha retallat sis punts en la lluita pel mundial i ara està a 15 de Jorge Martín (Ducati), el líder. El madrileny ha sortit des de l’onzena posició de la graella ja que ha caigut en la qualificació. En la cursa a l’esprint ha fet una bona sortida, ha anat remuntant i ha finalitzat en una bona quarta plaça.

Àlex Márquez (Ducati) ha acabat setè, mentre que Maverick Viñales (Aprilia) ha finalitzat novè. El rosinc havia fet una gran qualificació i ha sortit des del tercer lloc, però l’han tocat en el primer revolt, ha perdut llocs i no s’ha recuperat. Àlex Rins (Yamaha) ha ocupat la setzena plaça i Aleix Espargaró (Aprilia) ha caigut.

En Moto2 Albert Arenas (Kalex) sortirà des de la setzena posició de la graella, mentre que Jeremy Alcoba (Kalex) i Xavier Artigas (Forward) no han superat la Q1 i sortiran 22è i 27è. En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) s’ha quedat en la Q1 i estarà en el lloc 19 de la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)