Trial

Toni Bou guanya l’X-Trial d’Andorra i té el títol mundial a tocar

El pierenc suma la cinquena victòria en cinc proves

Toni Bou (Montesa) ha guanyat l’X-Trial d’Andorra la Vella amb que s’ha reiniciat el mundial indoor i té el títol a tocar quan només faltes dues proves. El pierenc ha sumat la cinquena victòria en les cinc proves que s’han disputat fins ara. Toni Bou suma 106 punts i en té 38 d’avantatge sobre Jaime Busto (Gas Gas) i Gabriel Marcelli (Montesa) que estan empatats a 68 punts, quan només en queden 44 en joc. La propera cita serà el 26 d’octubre a Tallinn (Estònia).

En la prova andorrana Toni Bou ha quedat segon en les dues rondes, i no ha sumat el punt suplementari en cada una d’elles que han estat per Gabriel Marcelli i Jaime Busto. Els tres han passat a la final i en les cinc zones definitives el pierenc ha estat el millor i ha guanyat amb 10 punts, Jaime Busto ha estat segon amb 14 i Gabriel Marcelli tercer amb 18. La quarta posició l’ha ocupat Adam Raga (Sherco) que ha acabat amb 23 punts en les dues rondes, mentre que Aniol Gelabert (TRRS) ha sigut vuitè amb 40.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)