Més motor

La primera campiona

Motor. Carrasco i Herrera són les favorites al títol mundial, i Sánchez, amb mínimes possibilitats, ha d’assegurar el tercer lloc a Jerez

El mundial femení arriba al seu últim gran premi, al circuit de Jerez aquest cap de setmana, en què es disputaran dues curses i es decidirà la campiona de la primera edició. La murciana Ana Carrasco lidera la classificació amb 208 punts i en té 18 de marge sobre la toledana María Herrera, que en suma 190. La catalana Sara Sánchez també té mínimes possibilitats de lluitar pel títol, però està a 42 punts de la primera quan queden 50 punts en joc i el més realista és que busqui assegurar el tercer lloc de la general, que ocupa ara. La pilot de Gironella suma 166 punts i 30 punts d’avantatge sobre la madrilenya Breatriz Neila, que ocupa la quarta plaça amb 136.

Sara Sánchez va guanyar la cursa de diumenge el cap de setmana passat a a Estoril, la seva primera victòria de l’any. En aquest GP d’Espanya i amb menys a perdre, podria buscar un nou triomf si les dues primeres de la general es controlen entre elles. La primera edició d’aquest mundial femení ha estat molt anivellada en els primers llocs dels podis i cap pilot ha guanyat de manera clara cap prova, amb triomfs per menys d’un segon en totes les deu curses disputades fins ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)