MotoGP

Els germans Márquez dominen a Austràlia, Marc fa el millor temps i Àlex, el segon

Els cerverins han acabat la practica amb només una dècima de diferència

Marc Márquez (Ducati) ha estat el més ràpid en la practica del GP d’Austràlia, mentre que el seu germà i company d’equip Àlex ha ocupat el segon lloc. Finalment els pilots de MotoGP han pogut rodar amb la pista seca en el circuit de Phillip Island, ja que l’entrenament lliure del matí ha estat suspès per la forta pluja. Marc Márquez ha dominat completament la practica i ha fet el millor temps en els primers minuts quan provaven pneumàtics i després quan han buscat la classificació per a la Q2 ha fet el millor registre d’1:27.770. Àlex Márquez ha aprofitat l’última volta per situar-se segon a només una dècima del seu germà.

Els dos pilots que lluiten pel mundial han tingut alguns problemes. Jorge Martín (Ducati) ha caigut en els primers minuts però després ha fet una bona sessió i ha acabat amb el quart temps a 0.197 del millor. La Ducati de Francesco Bagnaia s’ha vist molt inquieta i es movia força, i no ha aconseguit fer una volta completa fins al final i ha acabat cinquè a 0.243 de Marc Márquez. Maverick Viñales (Aprilia) ha ocupat el sisè lloc a més de tres dècimes, mentre que Àlex Rins (Yamaha) ha fet una gran practica i ha acabat desè a sis dècimes, i no haurà de disputar com és habitual la Q1. No ha pogut evitar la primera qualificació Aleix Espargaró (Aprilia) que ha fet el divuitè temps a més d’un segon.

La pluja i les males condicions han marcat la primera jornada d’entrenaments en el circuit de Phillip Island en les categories petites. En Moto2 Albert Arenas (Kalex) s’ha adaptat be i i ha fet el vuitè temps amb 1:33.555 a vuit dècimes de Fermín Aldeguer (Boscoscuro) que ha estat el millor amb 1:32.718. Jeremy Alcoba (Kalex) ha marcat el 20è registre a més de dos segons i Xavier Artigas (Forward) no ha fet un temps per qualificar-se al superar el 105%. El seu registre (1:38.019) s’ha quedat a més de cinc segons del millor temps.

Joel Esteban (CFMoto) ha fet el 14è temps en Moto3 (1:48.229) i s’ha quedat a més de tres segons del millor registre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)