MotoGP

Marc Márquez és segon en l’esprint per darrere de Martín, que amplia l’avantatge en el mundial

Viñales va a terra envestit per Bezzecchi quan s’havia situat cinquè en el GP d’Austràlia

Marc Márquez (Ducati) ha finalitzat en la segona posició en la cursa a l’esprint del GP d’Austràlia, i per tercera vegada seguida i novena de l’any ha estat en el podi. El cerverí ocupava el segon lloc de la graella, però en el primer revolt ha fet una errada, ha baixat a la vuitena plaça, i després ha hagut de remuntar. En la vuitena volta, de les tretze de la prova, s’ha situat segon però ja estava lluny de Jorge Martín (Ducati) que ha aconseguit la victòria. El madrileny ha sumat el cinquè triomf en un esprint aquesta temporada i ha ampliat la seva avantatge en la general fins els 16 punts, ja que Francesco Bagnaia (Ducati) ha acabat quart.

Aleix Espargaró (Aprilia), que ha sortit mot enrere ha ocupat el vuitè lloc final, mentre que Àlex Rins (Yamaha) ha estat el dotzè. Maverick Viñales (Aprilia) ha sortit des de la tercera plaça, però ha perdut llocs en la primera volta i després ha anat remuntant. A dues voltes del final el rosinc s’ha situat cinquè al superar Marco Bezzecchi (Ducati), però l’italià no ha frenat be, l’ha envestit per darrera i tots dos han anat per terra. Àlex Márquez (Ducati) ha caigut en la sisena volta.

Les qualificacions

Marc Márquez (Ducati) i Maverick Viñales (Aprilia) s’han situat en la primera línia de la graella, en el segon i tercer lloc, a cinc i sis dècimes de Jorge Martín (Ducati) que amb 1:27.296 ha fet la seva setena pole de l’any. Àlex Márquez (Duxcati) sortirà vuitè i Àlex Rins (Yamaha) novè, mentre que Aleix Espargaró (Aprilia) s’ha quedat en la Q1 i estarà en el 20è lloc.

En Moto2 Albert Arenas (Kalex) ha fet una bona qualificació i en les últimes voltes s’ha situat en la vuitena plaça de la graella. El gironí s’ha quedat a cinc dècimes de la posició preferent que ha aconseguit Fermín Aldeguer (Boscoscuro) amb 1:30.876, nou rècord absolut del circuit de Phillip Island. No han superat la Q1 Jeremy Alcoba (Kalex) que sortirà 21è i Xavier Artigas (Forward) que ha caigut i ocuparà el 27è lloc. El japonès Ai Ogurà (Boscoscuro), novè) pot ser campió de Moto2 en aquesta cursa.

Joel Esteban (CFMoto) no ha superat la Q1 en Moto3 i sortirà des de la 21a posició. La pole l’ha fet Ivan Ortolá (KTM) amb 1:35.872.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)