Més motor

Sara Sánchez cau en l’última volta quan anava primera a Jerez

La catalana havia sortit des de la posició preferent i havia dominat la cursa

Sara Sánchez no ha tingut gens de fortuna i ha caigut en l’última volta quan anava primera en la primera cursa de Jerez del mundial femení. La pilot de Gironella es podia haver assegurat el tercer lloc del mundial i sumar la segona victòria, però no ho ha pogut fer. La victòria ha estat per Maria Herrera, amb Anna Carrasco segona, i el títol entre elles dues es decidirà demà en la segona cursa.

Sara Sánchez ha sortit des de la pole, la primera que havia aconseguit, però no ha sortit bé i ha baixat al quart lloc. La catalana tenia un bon ritme i en la segona volta ja s’ha situat en el primer lloc. L’ha superat un parell de cops Maria Herrera que necessitava treure punts a Anna Carrasco en la lluita pel títol. Sara Sánchez ha dominat pràcticament tota la prova i en la darrera volta ha caigut quan era primera.

En la lluita pel títol mundial femení la murciana Ana Carrasco suma 228 punts i supera per 13 punts la murciana Maria Herrera. Sara Sánchez manté el tercer lloc però ara només te 14 punts d’avantatge sobre la Madrilenya Beatriz Neila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)