Ral·lis

Alejandro Cachón guanya el Ral·li Catalunya-Costa Daurada i Nil Solans és tercer

La dupla formada per Alejandro Cachón i Borja Rozada (Toyota Yaris) van ser ahir dissabte els vencedors de la 59a edició del Ral·li Catalunya-Costa Daurada, puntuable pel Supercampionat d’Espanya, que lideren precisament Cachón-Rozada i el títol del qual es decidirà en l’última cursa a Pozoblanco. Diego Ruiloba i Ángel Vela (Citroën) van acabar segons mentre que els catalans Nil Solans i Marc Martí (Hyundai) van finalitzar en la tercera posició. El jove català de 16 anys Gil Membrado, amb el seu copilot Jandrín López (Ford Fiesta), van ser cinquens en una prova que ha aplegat a 87 equips.

Un ferit crític

Malauradament, la darrera jornada es va veure entelada per un accident que va provar un ferit crític entre el públic, que va er traslladat a l’hospital Joan XXIII. L’accidentat, que sembla que no estava en una de les zones habilitades, va ser envestit per un dels cotxes, concretament el de Pepe López, que va sortir del traçat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)