Més motor

Sara Sánchez guanya a Jerez i acaba tercera del mundial femení

La primera campiona mundial ha estat la murciana Ana Carrasco

Sara Sánchez ha guanyat la segona cursa de Jerez, l’última del campionat i ha finalitzat en la tercera posició del mundial femení. El títol de campiona ha estat per Ana Carrasco que ha acabat tercera l’última cursa, mentre que Maria Herrera –que ha caigut–, ha ocupat el segon lloc.

La pilot de Gironella ha sortit des de la posició preferent, però ha cedit terreny i en les primeres voltes ha anat entre el cinquè i el sisè lloc. La murciana i la toledana han lluitat pels primers llocs i pel títol, però s’han afegit altres pilots que buscaven altres objectius com la madrilenya Beatriz Neila que s’ha situat primera varies voltes intentat superar la catalana en la general i acabar tercera.

A cinc voltes del final Sara Sánchez ha avançat i s’ha situat en el primer lloc. Maria Herrera ha lluitat per la victòria ja que en alguns moments ha arribat a estar a un sol punt de la seva rival per al títol. En el darrer revolt la catalana ocupava el primer lloc i la toledana l’ha tocat per darrera i ha anat per terra. Sara Sánchez ha guanyat i Ana Carrasco ha estat la campiona mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)