Fórmula 1

Leclerc i Sainz signen el doblet de Ferrari a Austin

En la batalla pel campionat, Verstappen ha acabat tercer després d’una penalització de 5 segons a Norris per un avançament fora de la pista

Charles Leclerc i Carlos Sainz han signat el doblet per a Ferrari en el Gran Premi de les Amèriques, en què el neerlandès Max Verstappen (Red Bull) ha completat el podi després d’una penalització de 5 segons a Lando Norris (McLaren) per un avançament fora de la pista. A cinc curses pel final del campionat, Verstappen avantatja Norris per 63 punts.

La pugna i el marcatge entre Norris i Verstappen en la sortida ha impulsat a Charles Leclerc fins al lideratge. El més malparat ha estat el de McLaren, que sortia primer i ha baixat fins a la quarta plaça, avançat també per l’altre Ferrari de Carlos Sainz. En la tercera volta Hamilton ha sortit de la pista i s’ha quedat clavat en la grava, la qual cosa ha obligat a aparèixer el cotxe de seguretat. Després dels primers canvis de pneumàtics, els dos Ferrari s’han situat al capdavant, mentre que Verstappen, tercer, veia com els McLaren de Norris i Piastri, amb millor ritme, escurçaven diferències. A 12 voltes del final, el pilot britànic ja s’ha situat a menys d’un segon del neerlandès. Durant 8 voltes Verstappen ha resistit, però a 4 del final Norris ha aconseguit el seu objectiu després d’un frec a frec apassionant. En l’avançament, però, el pilot britànic ha sortit fora de la pista i ha estat penalitzat amb 5 segons, que a la llarga li ha fet perdre la tercera plaça del podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)