Ral·lis

El XXI Rally Costa Brava Històric, amb seu compartida a Castelló d’Empúries i Palamós

La Plaça de les Palmeres d’Empuriabra ha acollit avui la presentació oficial de XXI Rally Costa Brava Històric, prova de regularitat per a vehicles clàssics que enguany, com a gran novetat, gaudeix de seu compartida entre Castelló d’Empúries i Palamós.

A la presentació oficial hi han participat la Sra. Anna Massot, alcaldessa de Castelló d’Empúries, el Sr. Jordi Masquef, diputat d’Esports de la Diputació de Girona i el Sr. Alex Romani, president de Club RallyClassics; a més de regidors de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i representants dels diversos patrocinadors de la prova. Tots ells han destacat la importància del Rally Costa Brava Històric per a ajudar a desestacionalitzar el turisme a la Costa Brava, permetent als establiments turístics de la zona allargar la temporada.

La sortida de les dues primeres etapes del ral·li des d’Empuriabrava (dijous 24 a partir de les 18 hores, i divendres 25 a partir de les 15h30) permetrà oferir un recorregut amb molts trams inèdits i una rua dels vehicles (divendres 25 a les 12h) per a apropar aquesta prova a la població. D’altra banda, Palamós acollirà una edició més aquest ral·li per donar la sortida de la tercera i darrera etapa a peu de mar (dissabte 26 a partir de les 15h30) i també l’entrega de premis (diumenge 27 a les 11h).

Tota una aventura a bord de vehicles clàssics i històrics

Els ral·lis de regularitat històrica són una disciplina que emula els ral·lis de dècades passades, amb llargs recorreguts que permeten gaudir al màxim de la conducció d’aquests vehicles, tant de dia com de nit. Hi poden participar cotxes i motos, amb l’únic requisit de tenir un mínim de 25 anys d’antiguitat i ser aptes per circular per la via pública. Això permet gaudir en aquestes proves a vehicles de diferents nivells de potència i preparació, des de modestos Mini Cooper fins a potents Porsche 911, tots ells dividits en categories segons la seva antiguitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)