MotoGP

Marc Márquez diu que lluita pel tercer lloc del mundial i no pensa si pot afavorir un o altre

Aquest cap de setmana es disputa el GP de Tailàndia amb un nou duel entre Martín i Bagnaia

Marc Márquez (Ducati) ha explicat en la roda de premsa prèvia al GP de Tailàndia que ell no pensa en si pot afavorit a un pilot –Jorge Martín–; o a l’altre –Francesco Bagnaia–; en la lluita pel mundial de MotoGP quedant entre ells dos o treien punts a un o altre, i ha afirmat: “No pots controlar aquestes coses, Jo donaré el cent per cent”. El cerverí ha explicat que ell està lluitant: “pel tercer lloc del campionat i per mi es important intentar acabar en el top-3. Donaré el màxim, sempre tractant d’anar en compte, però com fem tots”.

Marc Márquez va guanyar el seu darrer títol mundial l’any 2019 en aquest circuit de Buriram, guanyant la cursa en una gran lluita fins al darrer revolt. En aquesta cursa intentarà aconseguir una nova victòria. Va guanyar el darrer gran premi a Austràlia i tres triomfs en les darreres sis curses de diumenge. “Serà difícil guanyar perquè aquests dos col·locaran el llistó molt alt si vols lluitar per la victòria, però mirarem de continuar amb la progressió que portàvem” ha afirmat Marc Márquez, i ha dit que en les últimes proves han mostrat consistència i regularitat i així han pogut lluitar per als podi. Respecte Jorge Martín i a Francesco Bagnaia i a la seva lluita pel títol, estan separats per 20 punts, el vuit vegades campió mundial ha afirmat: “Crec que els dos estan en un bon moment de forma, estan super ràpids. Martín te aquesta petita avantatge i Pecco ha d’assumir algun risc addicional per recuperar . Pecco ja sap el que és guanyar i Martín te la seva oportunitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)