MotoGP

Marc Márquez continua inspirat i és el més ràpid en la pràctica de Tailàndia

El cerverí ha fet el rècord absolut del circuit de Buriram

Marc Márquez (Ducati) continua mostrant que està en un gran moment de forma i en la practica del GP de Tailàndia ha fet el rècord del circuit de Buriram amb 1:29.165. El cerverí s’ha mostrat ràpid durant tota la sessió i al final ha superat per una dècima (0.110) Jorge Martín (Ducati); mentre que Francesco Bagnaia (Ducati) ha estat quart a gairebé dues dècimes (0.195). El cinquè més ràpid ha estat Maverick Viñales (Aprilia) que s’ha quedat a tres dècimes de Marc Márquez, mentre que el seu germà i company d’equip Àlex Márquez també ha entrat en la Q2 amb el vuitè temps, a quatre dècimes.

Hauran de disputar la Q1 Àlex Rins (Yamaha) que ha fet el 18è temps i s’ha quedat a un segon i Aleix Espargaró (Aprilia) que ha acabat el 22è i últim. El granollerí ha patit una forta caiguda en els entrenaments lliures del matí i a la tarda ha sortit a la practica, però només ha fet un parell de voltes. No s’ha trobat bé i el doctor, que l’ha visitant en el seu garatge, l’hi ha dit que no podia seguir i ha abandonat la sessió.

Albert Arenas (Kalex) ha finalitzat la primera jornada d’entrenaments de Moto2 amb el novè temps. El gironí, que ha caigut dues vegades, s’ha quedat a sis dècimes del nou rècord de la pista de Buriram que ha aconseguit Aron Canet (Kalex) amb 1:35.192. Jeremy Alcoba (Kalex) ha acabat amb el 17è temps a vuit dècimes, mentre que Xavier Artigas (Forward) ha ocupat el lloc 28è a més de dos segons.

En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) ha acabat la jornada amb el 18è temps a nou dècimes del seu company d’equip David Alonso que ha fet el millor temps amb 1:40.703.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)