MotoGP

Quarta ‘pole’ de Francesco Bagnaia amb rècord absolut del circuit de Buriram

Marc Márquez i Jorge Martín han caigut quan buscaven la seva volta ràpida en el GP de Tailàndia

Francesco Bagnaia (Ducati) ha aconseguit la quarta posició preferent de la temporada i la 22a de la seva carrera en MotoGP, i ho ha fet amb un nou rècord absolut del circuit de Buriram en el GP de Tailàndia. L’italià ha dominat la qualificació totalment i amb un gran temps d’1:28.700 ha superat per més de dues dècimes al seu company d’equip Enea Bastianini (Ducati), que ha acabat segon la qualificació.

Jorge Martín (Ducati) i Marc Márquez (Ducati) han caigut en el seu segon intent de fer la volta ràpida i han acabat tercer i cinquè respectivament. El madrileny s’ha quedat a quatre dècimes del millor registre mentre que el cerverí ha finalitzat a sis dècimes.

Àlex Márquez (Ducati) sortirà des de la novena posició de la graella en les curses a l’esprint i de gran premi, i Maverick Viñales (Aprilia) ho farà des de la desena. Aleix Espargaró (Aprilia) i Àlex Rins (Yamaha) no han superat la Q1 i ocuparan la catorzena i la dissetena plaça de la sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)