MotoGP

Martín és segon a l’esprint i fa un pas més cap al títol mundial

Marc Márquez ocupa el quart lloc en la cursa de dissabte del GP de Tailàndia que guanya Bastianini

Jorge Martín (Ducati) ha acabat segon en l’esprint del GP de Tailàndia, ha ampliat l’avantatge en el mundial a 22 punts sobre Francesco Bagnaia (Ducati), que ha estat tercer, i s’apropa una mica més al títol, ja que l’italià no depèn d’ell. Si Francesco Bagnaia guanya les dues curses a l’esprint i les tres de gran premi que queden i Jorge Martín acaba segon al seu darrera, el madrileny serà el campió.

En els primers revolts de la primera volta hi han hagut molts canvis de posició, i Enea Bastianini (Ducati) ha estat el més llest, s’ha situat primer i ha marxat cap a la victòria, la segona a l’esprint de l’any. Jorge Martín ha baixat fins al cinquè lloc, però ha sabut remuntar fins al segon superant Marc Márquez (Ducati) en la quarta volta, de les tretze, i a Francesco Bagnaia en la setena per situar-se segon. Marc Márquez no ha pogut mantenir el ritme i ha acabat en la quarta posició.

Àlex Márquez (Ducati) ha finalitzat cinquè i les vuit Ducati de la categoria de MotoGP han ocupat les vuit primeres posicions. Aleix Espargaró (Aprilia) ha acabat quinzè, Àlex Rins (Yamaha) dissetè i Marverick Viñales (Aprilia), amb problemes, ha ocupat el vintè lloc.

Albert Arenas (kalex) ha acabat amb el setè millor temps en la qualificació de Moto2. El gironí ha fet un registre d’1:34.918 i s’ha quedat a menys de dues dècimes (0.190) de la posició preferent que ha aconseguit Ai Ogura (Boscoscuro), la segona de l’any. El japonès pot ser campió mundial en aquest GP de Tailàndia si acaba entre els cinc primers. Jeremy Alcoba (Kalex) i Xavier Artigas (Forward), que ha caigut, no han superat la Q1 i sortiran des de la 22a i la 29a posició.

En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) ha superat la Q1 i ocuparà la 18a posició de la Graella. La posició preferent l’ha fet l’australià Joel Kelso (KTM), la primera de la seva vida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)