Trial

Toni Bou queda fora de la final i només és quart a l’X-Trial de Tallinn

El pierenc no ha estat amb els millors en la segona ronda

Toni Bou (Montesa) no s’ha pogut classificar per a la final dels tres millors i només ha estat el quart classificat en l’X-Trial de Tallin (Estònia). El pierenc ha estat primer en la primera ronda amb 5 punts, els mateixos que Jaime Busto (Gas Gas) i el seu company d’equip Gabriel Marcelli. En la segona Toni Bou ha tornat a fer 5 punts per un total de 10, però el francès Benoît Bincaz (Sherco), que en la primera n’havia fet 6, només n’ha fet 1, i amb 7 punts ha superat al pierenc i ha passat a la final amb el basc i el gallec. Toni Bou havia guanyat les cinc proves que s’havien disputat fins ara. Adam Raga (Sherco) ha acabat cinquè amb 12 punts i Miquel Gelabert (Vertigo) ha ocupat la sisena plaça amb 14.

La victòria ha estat per Jaime Busto que ha superat ajustadament Gabriel Marcelli, i es situa segon en la general del mundial amb 89 punts i 6 d’avantatge sobre el gallec. Toni Bou suma 116 punts i ja va guanyar el títol en la darrera prova. El mundial finalitzarà a Pamplona el 16 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)