MotoGP

Bagnaia guanya sota la pluja amb Martín, segon

Marc Márquez cau a meitat de cursa quan lluitava per la primera posició en el GP de Tailàndia. Viñales és setè

Francesco Bagnaia (Ducati) ha guanyat una cursa molt complicada que s’ha disputat sota la pluja i la pista mullada, i s’ha situat a 17 punts de Jorge Martín (Ducati), que ha finalitzat en la segona posició, en la lluita per al títol mundial. L’italià i el madrileny són els dos únics pilots que tenen la possibilitat de ser campions quan falten dos grans premis i 74 punts per disputar. Ha estat la novena victòria de Francesco Bagnaia en una cursa de diumenge aquesta temporada. Ha completat el podi Pedro Acosta (KTM) que ha fet un gran final de prova.

Marc Márquez (Ducati) ha lluitat per la primera posició amb Francesco Bagnaia, però a meitat de la cursa ha caigut i ha pogut tornar a la pista en el setzè lloc. Ha remuntat i a tres voltes del final ha tocat a Joan Mir i ha estat sancionat amb la pèrdua d’una posició. No ho ha fet a la pista, ha entrat onzè a meta i l’han baixat a la dotzena plaça final.

Maverick Viñales (Aprilia) ha fet una bona cursa en una pista mullada i ha acabat setè, mentre que el seu company d’equip Aleix Espargaró ha ocupat el novè lloc. Àlex Márquez (Ducati) ha caigut en la volta de formació i ha sortit des de la 23a i última posició. Ha remuntat fins a la desena plaça. Àlex Rins (Yamaha) ha caigut a quatre voltes del final.

Títol mundial d’Ogura en Moto2

Ai Ogura (Boscoscuro) ha guanyat de manera brillant el títol mundial de Moto2. El japonès ha finalitzat segon després d’una cursa en que ha anat de menys a més i en la que essent cinquè en feia prou. El seu rival pel títol, Aron Canet (Kalex), ha aconseguit la victòria, la tercera de l’any. La cursa ha acabat amb bandera vermella a dues voltes del final perquè ha començat a ploure. Albert Arenas (Kalex) ha finalitzat vuitè, mentre que Xavier Arenas (Forward) ha ocupat el 21è lloc i Jeremy Alcoba no s’ha classificat.

En Moto3 David Alonso (CFMoto) ha guanyat la dotzena cursa de la temporada, un rècord històric que ningú en cap categoria havia fet –Valentino Rossi en tenia onze–, i la cinquena de manera consecutiva. Joel Esteban (CFMoto) ha caigut a tres voltes del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)