Ral·lis

David Garrigolas i Jordi Boix guanyen el XXI Ral·li Costa Brava Històric

Satisfets, radiants i eufòrics. Així estaven David Garrigolas i Jordi Boix (VW Golf GTI) en pujar diumenge al podi del Passeig del Mar de Palamós i coronar-se campions del XXI Ral·li Costa Brava Històric. No és per a menys, doncs els 105 equips inscrits s’han hagut d’enfrontar a una edició especialment exigent, amb una climatologia canviant que ha posat a prova la destresa dels pilots al volant i les dots de navegació del copilots. Kini Muntada / Jan Rosa (Porsche 911 Carrera) i Tere Armadans / Anna Vives (Porsche 911) han completat el podi, les últimes erigint-se també com a primer equip femení classificat.

De fet, fins el darrer dels 26 trams de regularitat i dels pràcticament 1000 quilòmetres de recorregut encara estava tot per decidir. Un any més, els participants han pogut gaudir d’un dels millors rallyes de regularitat per a vehicles clàssics d’Europa, que any rere any atrau als millors especialistes nacionals i internacionals.

Aquesta 21a edició serà recordada per haver gaudit, per primera vegada, d’una seu compartida entre Empuriabrava i Palamós, un fet que ha permès apropar a molta més població aquest autèntic museu sobre rodes. El XXI Rally Costa Brava Històric ha tornat a destacar per la nombrosa participació internacional (un 30% dels equips) i també per la presència femenina, en el marc del programa #MotorDona impulsat per RallyClassics. La prova ha comptat amb quatre dones pilot i un 20% del total de copilots eren dones. Un any més, l’equip Nenas Team format per Tere Armadans i Anna Vives (Porsche 911) ha estat el representant més destacat entre els equips femenins, finalitzant en tercera posició absoluta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)