Més motor

MOTOR

RAL·LI DELS FARAONS

Coma guanya la prova i el títol mundial

És la quarta vegada que el pilot d'Avià s'imposa en el campionat del món de l'especialitat

Marc Coma (KTM) va afegir ahir al seu palmarès el quart títol mundial de raids després d'imposar-se en el Ral·li dels Faraons, en el qual va tornar a demostrar que és el millor especialista del moment. El pilot d'Avià ho haurà de confirmar en la propera edició del Ral·li Dakar, en el qual aspira a guanyar el seu tercer títol.

L'última etapa no va ser gens senzilla. El català obria la pista i només tenia un avantatge de 27 segons respecte del segon classificat, el xilè Chaleco López. Malgrat tot, no només no es va deixar atrapar pel seu rival en els 240 quilòmetres de recorregut entre Siwa i El Alamein, sinó que, a més, encara va ser capaç de guanyar vuit minuts més de marge. La victòria en la prova egípcia, que no havia començat amb gaire bon peu, també és la quarta de la seva carrera.

«El més important era guanyar el mundial, però fer-ho guanyant la cursa i de la manera que ho hem fet encara em fa més feliç», va dir Coma, que va valorar molt positivament tot el treball fet: «Aquesta victòria em dóna molta confiança perquè indica que fem bé el nostre treball. I el mèrit és de tots, des del primer mecànic fins als treballadors de la fàbrica.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)