Més motor

Fernando Alonso

Ferrari

«Res no ha canviat»

Mark Webber
RED BULL-RENAULT
«Ha estat només culpa meva, avui no era el meu dia. M'he enfilat a la vorera i he perdut el cotxe per darrere»
«Això no m'ajuda, però continuo volent el títol. És el segon cop que no acabo en tot l'any i la situació pot canviar ràpidament»
Sebastian Vettel
RED BULL-RENAULT
«Tenim un equip molt fort i sabem que som els més ràpids. Puc anar a dormir tranquil perquè he fet tot el que podia fer i perquè res no està decidit. Si hagués guanyat ho tindria més fàcil, però la vida continua»
Lewis Hamilton
McLAREN-MERCEDES
«Estava lluitant per trobar l'equilibri adequat en els frens perquè ara es bloquejaven de davant i ara de darrere quan he comès l'error i Alonso m'ha passat. Però el resultat és bo per a l'equip i el campionat i espero millorar-lo en les dues últimes curses»
Jaume Alguersuari
TORO ROSSO-FERRARI
«He tingut a les mans l'ocasió que estic buscant, un dia difícil per poder aspirar a una mica més d'un punt. A Singapur va ser una bomba d'aigua que em va costar un probable setè lloc. Avui ha tornat a ser la pistola de la roda, com a Montmeló. Hem tardat 25 segons en una operació de sis»

«Avui no es podia guanyar el campionat, però un error podia costar molt car. Per això aquesta victòria té un sabor tan especial», va relatar Fernando Alonso, el nou líder del campionat.

«És un èxit magnífic per a Ferrari, perquè hem estat molt competitius tot el cap de setmana. En la qualificació vam veure que teníem un cotxe molt fort en ritme de cursa, però en aquestes condicions climatològiques mai se sap... Sabíem que seria difícil acabar i guanyar. És la primera carrera que he guanyat en mullat i això em fa feliç», va argumentar Alonso en relació amb una victòria que, com ja és habitual, el va obligar a rebaixar l'eufòria que va desencadenar en el seu entorn: «Res no ha canviat realment, perquè amb el nou sistema de competició pot passar qualsevol cosa.»

L'asturià es referia, òbviament, al doble fiasco dels Red Bull que tant havia invocat com a element imprescindible per aspirar al títol. «Han tingut mala sort, però continua havent-hi cinc candidats al títol», va assegurar. «A més, la consistència és la clau per guanyar el mundial. Ens hem centrat molt a parlar de les sis o set últimes curses, però no hem d'oblidar que en queden dues.»

En la mateixa línia va parlar el cap de l'equip Ferrari, Stefano Domenicali: «La nostra feina és estar tranquils, molt concentrats i no sobredimensionar aquesta gran segona meitat de la temporada. No ens podem arriscar a tenir problemes. Això marcarà la diferència i hem d'estar preparats perquè fins ara no hem fet res. Queden molts punts en joc.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)