Més motor

TRIAL

CAMPIONAT D'ESPANYA

Cop d'efecte de Raga, que continua viu

L'ulldeconenc va derrotar Bou en la penúltima prova de l'estatal i se situa a només dos punts d'ell en la general

El pilot ulldeconenc Adam Raga (Gas Gas) va guanyar ahir a Peñarroya el Trial del Peñón, la quarta de les cinc proves del campionat d'Espanya de trial a l'aire lliure, i incrementa les seves possibilitats d'obtenir el títol sempre que superi Toni Bou, l'actual líder de la general, en la darrera cursa. Ara mateix, Raga és segon a només dos punts de Bou, mentre que Jeroni Fajardo i Albert Cabestany ja són massa lluny. Raga va donar per tant ahir un cop d'efecte al campionat sorprenent l'actual campió perquè va ser més regular i no va cometre errors. El campió del món, en canvi, va arriscar-se i va fallar en una de les zones. El pilot tarragoní Albert Cabestany va ocupar la tercera posició i és quart en la general.

Bou es va endur la primera prova a Castellolí, Raga va guanyar la segona a Eivissa i Bou va obtenir el segon triomf a Pobladura de las Regueras en un duel aferrissat entre els dos pilots. El líder de l'estatal arribava a Peñarroya, per tant, amb possibilitats de deixar sentenciat el campionat, però Raga es resisteix fins al final.

CLASSIFICACIONS

Trial de Peñarroya
1r Adam Raga (Gas Gas)
1.984 punts
2n Toni Bou (Honda)
1.911 punts
3r A. Cabestany (Sherco)
1.907 punts
4t Jeroni Fajardo (Beta)
1.893 punts
5è A. Gómez (Montesa)
1.540 punts
Campionat
1r Toni Bou (Honda)
74 punts
2n Adam Raga (Cotxe)
72 punts
3r Jeroni Fajardo (Beta)
58 punts
4t Albert Cabestany (Sherco)
56 punts
5è Daniel oliveras (Sherco)
40 punts
5a prova del campionat: 21 de novembre a Olvan. Guanyadors de les anteriors: 1a Castellolí: Bou. 2a Eivissa: Raga. 3a Pobladura de las Regueras: Bou.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)