Més motor

Marc Márquez signa la ‘pole' del GP de València

El pilot cerverí ha sortit a l'atac en la sessió de classificació de 125 cc al circuit de Xest

El català en té prou amb ser vuitè en cursa per fer-se amb el títol de campió

En MotoGP, Casey Stoner s'ha adjudicat la primera posició

Marc Márquez ha tancat els últims entrenaments abans de la decisiva cursa amb total tranquil·litat. El pilot cerverí no ha volgut reservar-se i ho ha donat tot per fer-se amb la pole i assegurar-se el lloc de privilegi en la graella de sortida.

El català ha estat lluitant amb Nico Terol, Smith i Espargaró durant la primera part de la sessió però ràpidament ha portat la seva Derbi a uns registres (1.39.564) difícils d'assolir. Terol només ha pogut ser segon, seguit d'un Bradley Smith que tornarà a treballar per al d'Alcoi en contra el català.

Márquez, però, no estarà sol en aquesta lluita ja que durant la qualificació ha ofert la roda al seu company d'equip, Sandro Cortese, i l'alemany començarà quart des la primera línia. Pol Espargaró sortirà sisè, seguit de Rabat, Vázquez i Salom.

En MotoGP, Casey Stoner ha recuperat les seves millors sensacions i s'ha adjudicat la pole del GP de València després d'una qualificació gairebé impecable. L'australià s'ha mostrat molt ràpid, tant que ni Jorge Lorenzo ha pogut superar-lo. El mallorquí ha estat segon, per davant de Marco Simoncelli, que per primer cop aquesta temporada començarà una cursa des de la primera línia. Valentino Rossi ha finalitzat amb el quart millor temps. Dani Pedrosa només ha pogut ser setè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)