Ral·lis

“M'hauria agradat un Dakar una mica més dur”

Motor. Després d'haver disputat el ral·li Dakar, els pilots catalans van tornant a casa de forma progressiva. En la seva arribada, Nani Roma es va mostrar satisfet pel segon lloc aconseguit

Els pilots catalans que van participar en el ral·li Dakar ja estan tornant gradualment cap a casa. Un d'ells va ser el pilot de cotxes de Folgueroles Nani Roma (Mini), que va arribar a l'aeroport del Prat de Barcelona a primera hora de la tarda. Roma va confessar a la seva arribada que hauria preferit que la prova fos més dura per tenir alguna opció més de victòria, tot i que va reconèixer que el seu rival (el francès Peterhansel) ha estat millor que ell: “M'hauria agradat que fos un Dakar una mica més dur, ja que vaig començar una mica conservador i vam haver de canviar de tàctica veient la senzillesa de la primera setmana i la duresa en la segona, on s'han fet més diferències. També és veritat que Stéphane [Peterhansel] ha estat molt constant i fort i ha estat millor que jo. He de felicitar-lo.”

Roma, guanyador de tres etapes aquest any, va expressar la seva felicitat pel millor lloc que ha aconseguit al llarg de la seva carrera en cotxes (el 2004 va vèncer en motos), i també creu que el seu projecte amb Mini tindrà continuïtat: “Després de la feina de molts mesos, de la feina de tot l'equip, quan pots acabar segon i pots estar lluitant per guanyar, doncs és per estar molt content. Tinc contracte amb Mini i el cotxe té tot el que cal per poder guanyar el Dakar.”

Coma també arriba

El pilot de motos Marc Coma (KTM) també va tornar ahir a Barcelona, encara que un pèl mes tard que Roma, concretament a les vuit del vespre. El d'Avià, que en el Dakar va lliurar una lluita frenètica amb el francès Cyril Despres, finalment va quedar com a subcampió d'una competició que ja ha guanyat tres vegades. Coma també va ser rebut per un nombrós grup de familiars i amics seus.

Laia Sanz rebrà una merescuda benvinguda

La pilot de Gas Gas Laia Sanz, que va finalitzar el Dakar en la 39a posició –la mateixa que va aconseguir l'any passat–, també està a punt de tornar a terres catalanes. Sanz té previst arribar avui a les 17.25 de la tarda a l'aeroport del Prat de Barcelona, on serà rebuda per l'alcalde i les autoritats de la seva Corbera de Llobregat natal. A part, des del Motoclub de Corbera s'ha convocat totes aquelles persones que tinguin una moto a assistir a les 7 de la tarda a la rotonda del carrer de la Pau (Pont de Can Rafel) per donar la benvinguda a Sanz i acompanyar-la en una passejada pels principals carrers de la vila. El recorregut amb moto acabarà a l'ajuntament, on se li farà la rebuda oficial a les 19.30.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)