Motociclisme

Festa al Sant Jordi amb Marc Márquez d'estrella

‘Dirt track'. Es farà l'11 de gener amb una quarantena de pilots del mundial, i es destinarà una part de la recaptació a finalitats benèfiques

L'11 de gener el Palau Sant Jordi viurà un mini Gran Premi del mundial, tot i que la quarantena de pilots que s'hi aplegaran no competiran sobre asfalt sinó sobre un oval de terra, en un dirt track que s'anomenarà Superprestigi. A Marc Márquez feia mesos que li voltava pel cap la idea d'organitzar algun esdeveniment “per agrair tot el que la vida li està donant”, en paraules de Jaume Alguersuari ahir a Catalunya Ràdio. I és que Alguersuari serà el promotor de l'esdeveniment que, per exigència de Márquez, destinarà una part de la recaptació a una entitat de beneficència que no s'ha decidit.

No hi ha llista d'invitats –tot i que s'està parlant amb Valentino Rossi perquè sigui l'altre gran reclam, al costat de Márquez–, però se sap que es faran mànegues de sis voltes, amb set pilots cadascuna. A Márquez li va semblar idònia la proposta d'un dirt track que li va fer Alguersuari. Aquesta modalitat és sempre present en les pautes d'entrenament del campió del món de Moto GP perquè potencia el control de la moto quan derrapa, que en el dirt track és sempre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)