Més motor

Dos Ferrari al davant d'un Mercedes

Motor. Laia Sanz i Francesc Gutiérrez culminen el seu repte en les 24 Hores de Barcelona, en què s'imposen els GT italians

El resultat que Ferrari somiava aconseguir en el GP d'Itàlia de F-1, a Monza, el van assolir ahir dos equips privats en les 24 Hores de Barcelona Trofeu Fermí Vélez. El 458 Italia de Scuderia Praga (Jirí Pisarík, Jaromir Jirík, Peter Kox i Matteo Malucelli) va fer 653 voltes i en va avantatjar de set l'altre Ferrari de Kessel Racing. el Mercedes SLS va acabar a dotze voltes de Hofor Racing.

Un total de 65 equips van prendre la sortida dissabte al migdia, i 50 van arribar a la meta passades vint-i-quatre hores, temps en què 12.000 espectadors van passar pel Circuit de Barcelona-Catalunya per gaudir de la màgia de les curses de resistència.

I l'actuació més màgica dels gairebé 300 pilots presents va ser la de Laia Sanz i Francesc Gutiérrez, al volant del Seat León Cup Racer de l'equip Monlau KH-7. No només van culminar el repte de córrer a quatre mans sinó que van guanyar la seva categoria amb un fantàstic dotzè lloc absolut (593 voltes). “Ha estat dur però brutal”, van dir, plegats, la reina del motociclisme off road i el més veterà de la cursa, l'únic que n'ha disputat les setze edicions.