Més motor

David Checa, bicampió

Motor. El pilot català, segon en les 24 hores de Le Mans, torna a guanyar el títol mundial de resistència, que ja havia obtingut l'any 2004

Deu anys després del seu primer títol mundial de resistències, David Checa (Yamaha) va tornar a sentir ahir l'emoció de ser campió del món, als 34 anys. Ho va fer al costat de Kenny Foray i Mathieu Gines, els pilots francesos de l'equip Yamaha GMT94 que el van ajudar a arribar segon en les 24 hores de Le Mans, a dues voltes del guanyador, l'equip Suzuki Endurance, que tot i haver guanyat dues proves no comptava per al títol. Són les dues voltes perdudes en una caiguda del català en la primera volta. Però ahir no calia guanyar.

De fet, Yamaha GMT94 ha guanyat el títol sense haver-se imposat en cap de les quatre curses. En la Bol d'Or van ser segons, darrere d'SRC Kawasaki, en les 8 hores de Suzuka van acabar novens, però només Suzuki Endurance va puntuar més entre els aspirants al títol (la resta eren equips japonesos), i en les 8 hores d'Oschersleben van ser segons, darrere d'Honda Racing. En el mundial, darrere de GMT94 (108 punts), Bolliger Kawasaki (81), SRC Kawasaki (72), Suzuki Endurance (64) i Honda Racing (63).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)