Més motor

Una altra corona per a Coma

Raids. El pilot d'Avià s'assegura el sisè títol en la copa del món al Marroc després de l'abandonament del seu màxim rival, el portuguès Paulo Gonçalves

El pilot d'Avià Marc Coma va segellar ahir al ral·li del Marroc el sisè títol mundial de raids després que el seu principal rival pel títol, el portuguès Paulo Gonçalves, no pogués completar la cinquena etapa de la prova africana, l'última puntuable per al campionat. Aquest és el sisè títol del pilot català, que es consolida encara més com a favorit per revalidar la victòria en la pròxima edició del ral·li Dakar, una prova que ja ha guanyat quatre vegades.

El pilot de KTM i el portuguès han mantingut tota la temporada un duel intens pel títol. Coma afrontava aquesta última cita del 2014 amb deu punts d'avantatge respecte del seu rival. Amb la seva caiguda el campionat queda decidit, sigui quin sigui el resultat final del ral·li del Marroc.

Al Marroc, Coma és lider amb gairebé deu minuts d'avantatge respecte del britànic Sam Sunderland. L'etapa d'ahir la va guanyar el pilot de Torreblanca Joan Barreda. En la general Jordi Viladoms es manté setè; Joan Pedrero, vuitè, i Laia Sanz, onzena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)