Més motor

“Que hagi guanyat no vol dir que hagi estat fàcil”

Marc Coma té un problema amb la seva col·lecció de victòries al Dakar: sempre li sembla que després no ho disfruta prou. Però enguany ho vol fer, perquè ha estat una victòria “treballadíssima”. Per guanyar hi ha molta feina al darrere; que guanyis no vol dir que ha estat fàcil”, explica. “Teníem clar que per guanyar el Dakar s'havia de fer amb un sol motor”, assevera. Dit i fet, malgrat els estralls del Salar d'Uyuni, Coma va ser capaç de mimar la mecànica per arribar al final, amb l'inestimable ajut de Jordi Viladoms: “Sense ell no hauria sortit d'allà.” L'aposta de KTM –una moto simple “però amb potencial”– ha pagat la pena. “Al desert, la tecnologia et pot portar problemes”, afegeix Coma, fent al·lusió als entrebancs mecànics de les Honda.

Si més no, ara podrà gaudir d'aquest cinquè triomf, perquè no té cap compromís esportiu a la vista. “No n'hi ha cap perquè encara no sé on serem”, diu, tot murri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)