Motociclisme

Yamaha presenta l'equip

Motor. La marca japonesa, amb Lorenzo i Rossi, ha fet diversos canvis a la seva moto per guanyar unes dècimes i acostar-se a Márquez. La setmana que ve farà un test a Sepang

Jorge Lorenzo i Valentino Rossi esperen acostar-se a Marc Márquez en la nova temporada de Moto GP, que començarà el 29 de març a Qatar. El mallorquí i l'italià ho van afirmar ahir en la presentació de l'equip Yamaha a Madrid, en la qual el seu director tècnic, Kouichi Tsuji, va destacar els canvis en la nova moto: “Hem fet una pila de petits canvis per aconseguir un bon desenvolupament de la moto, amb la qual esperem guanyar unes dècimes de segon per als nostres pilots.”

Lorenzo i Rossi la podran provar en els entrenaments a Sepang, la setmana que ve. El mallorquí va confirmar que havien fet uns “passos endavant amb la nova moto.” També va dir que ha plantejat la nova temporada de manera diferent: “Crec que no havia entrenat mai tant com ara i amb un entrenament tan específic, que va ser el punt feble de l'any passat.” El seu company italià, subcampió del món, va explicar els seus objectius: “Acabar més a prop de Márquez que l'any passat. Hem de treballar per donar un pas més en la nostra evolució.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)