Motociclisme

Márquez ho domina tot

Moto GP. El lleidatà va fer el millor temps dels tres dies d'entrenaments a Sepang (1:59.115) i també va fer el millor simulacre de cursa, amb un ritme sostingut al voltant dels dos minuts

Marc Márquez va tancar els segons entrenaments de pretemporada, disputats al circuit de Sepang, amb el millor temps de les tres jornades (1:59.115). La seva marca va ser unes tres dècimes més lenta que la que va aconseguir fa quinze dies (1:58.867) en els tests inaugurals i que va suposar un nou rècord del traçat malai. A més de ser el pilot més ràpid, el lleidatà va demostrar que és el pilot amb més bon ritme de la graella, ja que va rodar 19 de les 73 voltes que va fer per sota de la barrera dels dos minuts. També va ser el millor en un simulacre de cursa en el qual va aconseguir rodar al voltant dels dos minuts gairebé tota l'estona.

Els millors temps de la sessió, com la resta de dies, es van aconseguir en les primeres hores del matí, ja que a la tarda la temperatura era molt alta. A més de Márquez, sis pilots més van aconseguir baixar dels dos minuts, amb el mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha) en el segon lloc (1:59.437) i el britànic Cal Crutchlow (Honda) en el tercer (1:59.658). Dani Pedrosa va acabar com a segon millor català amb la setena posició (1:59.912), tot i que el seu simulacre de cursa va ser el que més es va acostar al de Márquez. També els dos pilots de Yamaha, Jorge Lorenzo i Valentino Rossi, van assolir un bon ritme de cursa, malgrat que la seva moto és encara clarament inferior a la d'Honda. Aleix Espargaró (Suzuki) va tenir una jornada irregular, amb un simulacre de cursa satisfactori però amb una volta ràpida (2:00.275) que el deixava novè, a més d'un segon del millor temps. El seu germà Pol (Yamaha) només va poder rodar 37 voltes per culpa dels problemes tècnics a la seva moto i va acabar amb l'onzè registre del dia (2:00.490). El debutant Maverick Viñales (Suzuki) va fer el catorzè millor temps (2:00.604).