Motociclisme

“Ha estat una de les millors curses de la meva carrera”

Valentino Rossi

Exultant, amb un somriure que li cobria l'ampla de la cara visible des del parc tancat i fins a la roda de premsa posterior, Valentino Rossi, sempre expressiu en la victòria, no va escatimar elogis al seu equip per explicar la seva victòria, la número 109 des que va arribar al campionat del món, el 1996. “Haig de donar les gràcies a tot el meu equip, els meus enginyers i a tota la gent de Yamaha perquè penso que avui [ahir] hem fet quelcom increïble.” Ho sentenciava després de constatar els problemes que havien tingut el cap de setmana: “No trobàvem la posada a punt ideal i havíem patit molt tant en els entrenaments com en els testos fets fa deu dies. Però al final la feina feta ha tingut els seus fruits en el meu ritme de cursa.” I hi va afegir: “En les últimes temporades sempre feia bones curses, aquí. I feia podi, però tornar cap a casa amb la victòria és una altra cosa. Considerant d'on veníem, ha estat una de les millors curses de la meva carrera.” El seu company d'equip, Jorge Lorenzo, explicava els problemes que havia tingut de visió quan faltaven unes set voltes: “L'espuma interior del casc s'ha desenganxat i em tapava la visió en un 50%. No podia veure els revolts bé i la meva concentració per pilotar no era l'òptima. Les Ducati eren millors en velocitat i frenada, però al pas pel revolt i en l'acceleració era més fort. El Rossi ho ha fet molt bé, però penso que podia lluitar pel triomf.”

Márquez, sense goma

Lluny de la lluita pel triomf, Marc Márquez, que momentàniament va arribar a anar últim, explicava la sortida de cursa en el primer revolt: “He comès una errada. He frenat tard, la moto em patinava perquè era la part bruta i he hagut d'allargar la frenada per no tocar ningú. He remuntat, però al final no tenia pneumàtic. Encara bo que he sumat 11 punts, perquè haurien pogut ser 0. Aquest traçat és Yamaha i han guanyat, i ara toca fer-ho a Austin”, que és circuit Honda.

Al final no tenia adherència i no podia frenar tan tard com el Rossi. Però estic content per la cursa feta
Andrea Dovizioso
L'espuma interior del casc s'ha desenganxat i em tapava la visió en un 50%. Crec que podia lluitar pel triomf
Jorge Lorenzo
He comès una errada. He frenat tard i he allargat la frenada per no tocar ningú. Encara bo que he sumat 11 punts
Marc Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)