Fórmula 1

Fonaments des de Maranello per a Ferrari Land

Tret de sortida. Sebastian Vettel i el president Mas posen la primera pedra del futur parc lúdic, que es preveu que estigui a punt a final del 2016

Una pedra provinent de la mateixa casa d'Enzo Ferrari, a Maranello, i una il·lusió, la de convertir a final de l'any vinent el que ara és un pàrquing, just al costat mateix de l'entrada principal de PortAventura, en el primer parc temàtic d'Europa dedicat al cavallino rampante.

“És el projecte més ambiciós de la història de PortAventura”, deia ahir durant l'acte oficial de posada de la primera pedra el president de PortAventura Resort, Arturo Mas-Sardá. En xifres seran 100 milions d'inversió, que es traduiran en 75.000 metres quadrats de parc que donaran feina estable a 150 persones. Pel que fa al concepte, el nou Ferrari Land s'integrarà a la filosofia de l'actual parc d'atraccions, dividit temàticament en diverses regions del món. Així, ubicat al costat de la Mediterrània, el nou complex no només farà homenatge a la mítica Scuderia de la fórmula 1, sinó que també integrarà referències italianes, ja siguin arquitectòniques o de costums. Hi ha molts detalls del projecte que s'aniran coneixent a mesura que avanci la construcció, però de moment tothom sap que la principal atracció serà un accelerador vertical de 112 metres, que permetrà experimentar sensacions similars a les d'un F-1, amb una acceleració de 0 a 180 km/h en només 5 segons. “Hauré de tornar quan estigui fet per provar-la”, deia el pilot de l'escuderia, Sebastian Vettel, que ahir es va desplaçar fins a PortAventura per convertir-se en un dels protagonistes de la cerimònia. L'acte també va comptar amb el president de la Generalitat, Artur Mas, que més enllà de celebrar la història d'èxit dels vint anys de PortAventura a Catalunya, va voler destacar el “potent missatge que suposa per al país atraure noves inversions i, sobretot, que marques tan importants a escala mundial confiïn en aquesta zona”.

Ferrari Land tindrà entrada pròpia i entrada combinada amb els altres parcs
El nou parc costarà 100 milions i farà de PortAventura Resort un referent al món
L'hotel de cinc estrelles de temàtica Ferrari queda posposat a una segona fase
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)