Fórmula 1

“És el que necessitava”

Nico Rosberg Pilot de Mercedes

Nico Rosberg ha de guanyar avui si vol mantenir les espases enlaire en la lluita pel mundial amb el seu company Lewis Hamilton. La posició preferent “és el que necessitava”. D'una banda, ha trencat la ratxa de quatre poles seguides de l'altre Mercedes enguany; de l'altra, en onze dels últims tretze grans premis a Montmeló ha guanyat qui encapçalava la graella. Com va resumir el subcampió del món, l'actuació d'ahir va ser “un pas en la direcció correcta”.

Rosberg sap que es jugarà bona part de les possibilitats en la sortida, en què Hamilton tindrà gairebé l'única oportunitat de superar-lo, a banda de l'estratègia. “He d'aprofitar l'avantatge d'arrencar primer, i ja està”, va asseverar. Nico assegurava que això no canvia res i que afrontarà la cursa “igual que sempre”. “Miraré d'anar a totes i assolir el millor resultant possible”, va reblar el pilot alemany.

Amb la d'ahir, Rosberg ja acumula setze poles en la seva carrera. L'any passat en va aconseguir onze –va ser el campió oficiós dels dissabtes–, però només va ser capaç de traduir-ne tres en victòria. Avui no pot fallar.

TOT O RES

“He d'aprofitar l'avantatge d'arrencar primer a la graella, i ja està”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)