Motociclisme

“Ha estat important situar-me primer a l'inici”

Jorge Lorenzo Movistar Yamaha

“El contrast és enorme: dos triomfs després de tres mals resultats. Però hem de tenir els peus a terra i no dubtar: les coses canvien molt de pressa, aquí.”

Content i satisfet però alhora mesurat, Jorge Lorenzo explicava com havia anat la cursa. I assenyalava la sortida com una de les claus: “Ha estat important superar el Marc i el Dovi i situar-me primer des de l'inici. He pogut pilotar a gust, perquè quan no tinc ningú al davant puc frenar perfectament i mantenir un bon pas pel revolt, sense interferències”, explicava, després de revelar certs problemes amb el flanc dret del pneumàtic davanter. “En la tercera i la quarta volta se'm tancava, i he patit perquè pensava que aniria a pitjor, però sortosament no ho ha fet.” I, pensant d'aquí a dues setmanes, afirmava: “Mugello és una bona pista per a Yamaha i sobretot per a mi. Bé, de fet és la meva predilecta, tot i que el Valentino és també molt ràpid allí.”

Problemes

El discurs de Marc Márquez era del tot diferent. I preocupant pels seus interessos. “Tenim molta potència, però el motor està precintat i no el podem tocar. Hem d'estar units i treballar. No és un problema meu, sinó de totes les Honda. Al darrere portem el mateix que l'any passat, però al davant ho hem provat tot”, sense trobar la tecla. “No és un únic gran problema, sinó petites coses, detalls que hem de solucionar.”

Dani Pedrosa no el contradeia. “És evident, l'Honda no va bé, ha de millorar molt. He donat les meves indicacions per intentar aconseguir-ho.”

Quan no tinc ningú al davant puc frenar perfectament i mantenir un bon pas pel revolt, sense interferències
Jorge Lorenzo
Hem arriscat i hem modificat la moto abans de la cursa perquè havíem sofert molt en els entrenaments
Valentino Rossi
El motor no es pot canviar, però és cert que la moto té molt nervi, molta potència, i és difícil de portar
Marc Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)